Інструментальні скрині Daken



Інструментальні скрині Daken - відмінний вибір для надійного зберігання інструментів в вантажівці


Daken - італійський виробник, скрині якого користуються величезною популярністю в усьому світі. Яскравим прикладом того, як високо цінується дана продукція, є той факт, що скрині бренду активно використовуються військовими США і на базах НАТО в Італії і у всій Європі. Підтвердженням сказаного є наявність у продукції коду CAGE - Commercial and Government Entity. Також важливо відзначити той факт, що скрині компанії пройшли сертифікацію в якості застосування, як захисний засіб від бокового удару.


Асортимент пропонованих Daken інструментальних скринь

 

В якості виготовлення всього ряду продукції використовується сучасний матеріал, поліпропілен товщиною 4 мм. Варто відзначити, що в продажу компанії знаходиться три серії скринь:



ARKA


Середній варіант серед доступних пропозицій, який пропонує високу міцність, середні габарити, досить невисоку ціну. Відрізняються скрині ARKA привабливим зовнішнім виглядом, наявністю ребер жорсткості по всій конструкції, міцною 4 мм кришкою, надійними механізмами замикання. Якщо покупець ще ні разу не пробував використовувати скрині компанії, то доступний варіант ARKA буде розумним вибором.


матеріал: поліпропілен і поліамід;

технологія виробництва: лиття під тиском;

пластик з високою стійкістю до займистості, вологі і пилу, до горючих і до мастильних матеріалів, до UV випромінювання і до високих і низьких температур;

сертифікований VCA як бічний захист на транспорті.




JUST


Великі скрині, які поєднують кращі характеристики продукції бренду, відрізняються легкою вагою, місткістю, надійними механізмами замикання. На кришці по периметру присутнє гумове ущільнення, яке забезпечує захист внутрішнього простору від попадання води і вологи. Завдяки цьому там можна зберігати навіть папір або щось в цьому роді. Застосовувані в конструкції ребра жорсткості одночасно служать і опорами для установки полиць усередині скрині.

 

матеріал: поліпропілен і поліамід;

технологія виробництва: лиття під тиском;

пластик з високою стійкістю до займистості, вологі і пилу, до горючих і до мастильних матеріалів, до UV випромінювання і до високих і низьких температур;

сертифікований VCA як бічний захист на транспорті.




WELVET


Крім всіх переваг попередніх серій, в WELVET відзначається така перевага, як легкість відкривання і закривання скринь. Продукція даної серії ідеально підійшла до людей, які збираються використовувати скриню максимально часто.

 

матеріал: поліпропілен і поліамід;

технологія виробництва: лиття під тиском;

пластик з високою стійкістю до займистості, вологі і пилу, до горючих і до мастильних матеріалів, до UV випромінювання і до високих і низьких температур;

сертифікований VCA як бічний захист на транспорті;

сертифікований TUV RHEINLAND: непроникність вологи і пилу.


Не варто зупинятися в застосуванні скринь Daken лише в разі потреби їх монтажу на транспорт. Вони відмінно підійдуть для тієї ж рибалки, полювання, незалежного використання в побутових умовах, в військовій справі, всюди, де треба надійно захистити різні предмети, одяг, їжу в герметичному і вологостійкому місці.


Варто відзначити, що всі скрині компанії виготовляються дуже якісно. Наприклад, важливою особливістю продукції Daken є те, що всі стінки виробів виробника мають точно однакову задану товщину. Це забезпечується шляхом застосування у виробництві технології ливарного виробництва. Висока швидкість і точність виробництва забезпечують випуск скринь з мінімумом браку, завдяки чому компанія має можливість знизити ціну на свій товар і зробити його доступним для всіх бажаючих. Якість гарантується не тільки на рівних ділянках і поверхнях, але навіть в стиках і там, де особливо важко проконтролювати якісне дотримання технічних умов виготовлення скрині.



Переваги інструментальних скринь Daken


Серед усього різноманіття скринь на ринку продукти італійської компанії Daken стоять зовсім окремо. Ось лише деякі важливі переваги даної продукції, які ставлять її вище більшості конкурентів:


  Унікальне виробництво шляхом лиття під тиском і формування абсолютно рівномірного шару поліпропілену. Якщо виробник заявляє, що товщина стінок продукції 4 мм, то не сумнівайтеся - ці 4 мм дотримані в абсолютно кожному місці по всій поверхні виробу. Таким же методом робляться не тільки інструментальні скрині, але і всі інші товари компанії, наприклад, пенали під вогнегасники.


 

  Компанія має безліч сертифікатів якості, які підтверджують масу гідних властивостей виробів бренду. Власна лабораторія компанії регулярно працює над створенням продукції з ще більш унікальними і затребуваними на ринку властивостями.


  Привабливий дизайн. Скрині розроблені професійними дизайнерам, які знайшли ідеальний баланс як в габаритах, так і в кольорі. Це дозволяє зробити їх, з одного боку, непомітними, але з іншого - привабливими і стильними, навіть при установці на дорогій машині.


  Найвищий рівень міцності. Лабораторні тести показують, що типова скриня бренду Daken здатний витримувати тиск в 2 000 - 2 300 кілограм! У таку скриню можна класти будь-які речі, навіть важкі, він не деформується і не зламається.



  Обладнені продуманими системами петель, які мають багато точок фіксації, що забезпечують надійне закривання і зручність використання.

Кожен замковий механізм в скринях компанії перевіряється на герметичність і міцність. Існують спеціальні стенди, що дозволяють оцінювати рівень герметичності - на замок протягом 12 годин подають воду під тиском. При цьому в продуктах Daken в результаті такого тесту всередину не просочилося жодної крапельки води.


 

  Застосовують виключно якісний ущільнювач з справжньої дорогої гуми, яка навіть при множинних циклах відкривання - закривання кришки скрині зберігає колишню еластичність, забезпечуючи щільне закривання і захист від проникнення води.


  Крім ущільнювача, на скрині застосовуються оригінальні компресійні замки, які є самостійною розробкою компанії. Вони забезпечують щільне прилягання кришки до корпусу виробу.


Все сказане дає підстави стверджувати, що інструментальні скрині та інші поліпропіленові вироби італійського виробника Daken - кращі в своєму роді і їх можна сміливо рекомендувати до використання в найвідповідальніших місцях.


Бажаєте купити якісну пластикову скриню для автомобіля, риболовлі, полювання, використання на дачі та інших завдань? - обов'язково оцініть асортимент пропонованих нами виробів Daken!